Loading…
Svarte Natta has ended
Clarion The Edge Hotel 8. til 10. november 2019
Saturday, November 9 • 16:00 - 16:45
Slik kom jeg på innsiden av luksusprostituert-markedet

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Feedback form is now closed.
I høysesongen tjener «Kristian» en halv million kroner i måneden på å selge seg selv til kvinner og menn i høyprofilerte yrker: Jurister, politikere, høytstående næringslivsmennesker, journalister og idrettsutøvere.

I over ett år jobbet videosjef Preben Hunstad i nettavisa Bodo-nu.no med å jobbe fram historien om «Kristian». Ingen visste om Hunstads arbeid, ikke selv hans egne sjefer.

Mange av kundene til «Kristian» er mektige mennesker i profilerte stillinger over hele Norge. Av hensyn både til «Kristians» og sin egen sikkerhet, måtte Hunstad ta en rekke sikkerhetstiltak i sitt arbeid.

Saken kom som en tilfeldighet: Journalisten hørte gjennom en bekjente at «noen hadde solgt sex». Gjennom felles bekjente fant Hunstad etter hvert fram til en tidligere kunde, som deretter ga ham en epostadresse. Deretter tok Hunstad kontakt. «Kristian» satte opp en egen epostkonto kun for kontakten med Bodo-nu-journalisten.

Hunstad kommer til Svarte Natta og forteller om hvordan han til slutt fikk innpass i et svært lukket og myteomspunnet miljø.

Speakers
avatar for Preben Hunstad

Preben Hunstad

Videosjef, Bodonu.no


Saturday November 9, 2019 16:00 - 16:45
Kjøpmannskontoret

Attendees (12)